MINIBUS HUREN 16 PERSONEN

Minibus met chauffeur huren voor 16 personen

Wilt u een minibus huren en er op uit met een groep van 16 personen? Kies dan voor onze prachtige, luxe 16 persoons Mercedes Sprinter die u kunt huren bij Minibuscentrale. Een gekwalificeerde chauffeur staat de gehele reis tot uw dienst. Zo heeft u samen met uw gezelschap de tijd en ruimte om te ontspannen en van het uitzicht te genieten.

Luxe sprinter huren voor 16 personen: profiteer van onze faciliteiten

In ons wagenpark vindt u onze luxe minibus die u kunt huren voor maximaal 16 personen. Deze luxe Sprinter heeft de ideale afmetingen en is daarmee wendbaar in het drukke verkeer. Ideaal voor ritten in de stad, sightseeing tours, het bekijken van panden of voor ritten met een langere afstand. Ook voor ritten naar Schiphol of Eindhoven Airport is onze luxe Sprinter in te zetten. Kiest u ervoor om met 16 personen deze minibus te huren, dan beschikt u over de volgende faciliteiten:

  • Lederen bekleding

  • Verstelbare stoelen

  • Tafels

  • Airco / Climate control

  • Privacy glass

  • Koelkast

  • USB aansluitingen

  • WIFI

U huurt een minibus met chauffeur voor 16 personen op afroep of voor een lange(re) periode. Ook als u een minibus met chauffeur last minute nodig heeft is dat geen enkel probleem. Binnen de Randstad heeft u tot drie uur van te voren de garantie op een minibus met chauffeur.

Minibus huren 16 personen
Minibus huren 16 personen
Minibus huren 16 personen

Complimentary

U wordt standaard voorzien van flesjes water & WIFI. Heeft u speciale wensen? Geef dit van te voren aan zodat wij dit voor u kunnen regelen.

  • Water

  • WIFI

Frisdranken kunnen wij op verzoek inkopen.
Heeft u interesse in het huren van onze luxe minibus? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij streven ernaar om u binnen drie uur een prijsopgave toe te sturen.

Reist u met minder dan 7 personen? Kijkt u dan op onze pagina voor het huren van een minibus tot 6 personen.

OFFERTE AANVRAGEN

Ervaar de diversiteit van onze diensten! Wist u dat Minibuscentrale.nl meer biedt dan alleen comfortabele vervoersdiensten voor middelgrote groepen? Onze speciale pagina voor het huren van een minibus tot 6 personen is bedoeld voor kleinere groepen of intimiteit. Ideale plek voor familieuitjes, kleine zakelijke bijeenkomsten of transfers naar de luchthaven. We hebben ook een touringcar voor 50 personen die geschikt is voor grotere groepen of speciale evenementen. Deze auto is ideaal voor bedrijfsuitjes, schoolreizen of grote evenementen. Bovendien bieden wij een eenvoudige en efficiënte reserverings– en offerteaanvraagservice, zodat u uw vervoersbehoeften snel en gemakkelijk kunt regelen, voor uw gemak en gemoedsrust. We werken bij Minibuscentrale.nl om aan al uw vervoersbehoeften te voldoen, terwijl we onze focus leggen op luxe, comfort en professionaliteit.

Minibus Huren 16 Personen - Veelgestelde Vragen (FAQ)